Rakovina zažívacího traktu a žaludku

21.05.2011 03:01

Rakovina zažívacího traktu

;300g listu slézu přehlíženého rozmixujeme nebo rozemeleme na masovém mlýnku, přidáme půl kg domácího včelího medu, 3/4 l červeného vína, 1 dcl čistého lihu (koňaku, vodky nebo jiného destilátu). Vše dobře promícháme, uzavřeme do skleněného láhve a uschováme v chladnu. Po 14 dnech můžeme začít užívat. Bereme třikrát denně lžičku, druhý den můžeme zvýšit na polévkovou lžíci vždy dvě hodiny před jídlem, ale pouze po dobu dvou měsíců v roce. Vposlední době se objevila řada zpráv o úspěšném léčení upravenou šťávou z aloe: rozmixujeme 300g listů, přidáme půl kg domácího včelího medu, 3/4 litru červeného vína,1 dcl lihu, vše uschováme na tmavém a chladném místě po dobu S až 6 dní. Potom se tekutina přecedí, ale vždy jen tolik, kolik je potřeba k užívání na jeden týden, zbytek zůstává v láhvi nepřecezený. Po 14 dnech můžeme začít užívat. Bereme první až pátý den celkem pětkrát denně asi hodinu před jídlem jednu lžičku, druhý týden můžeme zvýšit na polévkovou lžíci.

Rakovina žaludku;

Rakovina žaludku se léčí velmi příjemnou dietou. Pokrmy musí býti co nejlehčeji stravitelné, velmi mírně solené, kořeněné a kyselené. Doporučují se mléčné výrobky jogurt, kefír, sedlé mléko, sladká syrovátka a tvaroh v různé úpravě. To vše žaludek nejen chladí, ale i léčí. Z vodoléčby prospívá tření těla citrónovou vodou, vanové i sedací koupele ze žaludečních léčivých bylin, ze kterých se připravuje i čaj. Čaj připravujeme také z léčivých bylin, které hojí i zevní rány jako z diviznového květu 10 g, dubového mlází 20 g, jitrocele 15g, mateřídoušky 15g, nátržníku 10 g, patáčků 20 g; přesličky 15 g,šalvěje 15g a žanyklu 15g. Nebo: z arnikového květu 10 g, drchničky natě 10 g; kontryhelu 15g, kořene kostivalu 20 g, kořene lopuchu 15g, ořechového listu 10 g, pelyňku 10 g, květu slunéčka 20g a truskavce 20g. Poměr 15 g na litr vody. Užívá se každou hodinu polévková Lžíce čaje."